Fra stærk til stærkere

Kunde
CW Training and Nutrition ApS
Ydelse
Strategi, tekst, rådgivning
Type
Fast samarbejde

Udgangspunkt

Camille havde mere end 20k følgere på tværs af digitale kanaler, men hun manglede en rød tråd gennem sin kommunikation og salget gennem hendes webshop var stagneret.

Min rolle

Jeg blev hyret af Camille til at styrke hendes brand, skabe mere engagement omkring hendes univers, konceptudvikling, tekstforfatning samt strategisk rådgivning omkring hendes generelle kommunikation med storytelling som omdrejningspunkt.

Løsningen

Gennem en fokuseret kommunikationsindsats over en periode på seks måneder rykkede vi Camilles brand fra stærk til stærkere. Det gjorde vi ved at definere konkrete budskaber og derigennem skabe en rød kommunikativ tråd på tværs af digitale kanaler — som på billedet herunder, hvor vi ændrede fokus fra vægttab til livsstilsændring. Desuden fortalte Camille løbende strategiske historier på Instagram — via stories — for at skabe mere trafik til hjemmeisden herunder de enkelte landing pages.


CW Traning


Værdi

I dag står Camilles brand stærkere end nogensinde. Og vores samarbejde har mere end fordoblet hendes salg af digitale produkter, bootcamps og online forløb.

Det siger kunden

Hvis du sidder derude og overvejer at benytte dig af en ekstern samarbejdspartner til at forbedre din kommunikation, ramme din målgruppe bedre, bruge nye strategier, sociale medier, eller mangler du en sparring i forhold til at få nogle objektive øjne på din virksomhed? Så får Kristian Frost mine varmeste anbefalinger! [...]

Kristian har været en succes, Kristian har været det, jeg manglede for at se mig selv udefra, og Kristian har gjort mig langt bedre. Hans styrke er overblik og hans evne til at fordybe sig i målgruppen, samt hvilke kommunikationskanaler du bør bruge energi og måske penge på.

Jeg vil anbefale alle selvstændige at bruge Kristian!

Camille Wagner, CW TrainingOm CW Training

Camille Wagner er en af Danmarks sejeste personlige trænere. Med base i København driver hun CWTraining; et fitnessunivers, hvor hun gennem personlig træning, bootcamps, vejledning samt digitale produkter hjælper kvinder til at lave vedvarende livsstilsændringer, der kan ses og mærkes på både krop og sind.