Kan man sælge snerydning 365 dage om året?

Kunde
Snevagten A/S
Ydelse
Strategi, tekst, rådgivning
Type
Fast samarbejde

Udgangspunkt

Selvom Snevagten A/S er en af Danmarks førende snerydningsvirksomheder, havde de svært ved at skille sig ud fra mængden af servicevirksomheder.

Min rolle

Jeg blev hyret af Christoffer Gade til at cementere Snevagten A/S’ i forvejen stærke positionering i markedet samt udvikle et kreativt storytellingskoncept, der skulle bruges i virksomhedens markedsføring i snesæsonen 2017-2018.

Løsningen

Gade har i mange år været primus motor på virksomhedens markedsføring, hvorfor det var naturligt, at konceptet skulle udvikles i et tæt samarbejde. Vi udarbejdede et kreativt storytellingskoncept, Sneuniverset, hvor Gade var omdrejningspunktet. Det skete gennem to indledende workshops, hvor vi tog et kommunikativt dyk ned i virksomheden, opsatte (bløde) mål for konceptet, hvilket endte ud i en detaljeret handlingsplan med fokus på storytelling, formidling af budskaber samt generel eksekvering af konceptet.

På blot to måneder var konceptet sat i søen, sociale profiler oprettet, tekst skrevet, indsamling af data sat op og udrulningen begyndte … der gik kun yderligere otte måneder før, at vi havde rundet mere end 1.5 millioner visninger af vores indhold.

Uvurderlig taletid, som aldrig var opnået ved traditionel markedsføring.


Værdi

I dag er Gade den ubestridte ekspert inden for snerydning - og Sneuniverset er omdrejningspunktet for størstedelen af virksomhedens markedsføring. Men endnu vigtigere; konceptet har cementeret virksomheds ledende position i markedet og givet mere end 4000 timers taletid på tværs af digitale kanaler.


Det siger kunden

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kristian over flere omgange på forskellige projekter. Overordnet har Kristian strategisk været med til at udvikle Sneuniverset på alle dens kanaler. Et univers som i dag har over 15.000 visninger pr. video, og der udgives ca. 100 videoer årligt. [...]

Kendetegnet for vores samarbejde har været, at Kristian er punktlig og professionel. Han leverer fejlfrit arbejde til tiden. [...] Kvaliteten er høj hele vejen igennem, og generelt er det fedt, at man sætter en opgave i gang, så griber han bolden og eksekverer.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale andre at gøre brug af Kristian; om det er på strategisk niveau eller som eksekverende part, løser han alle opgaver til UG.

Christoffer Gade, SnevagtenOm Snevagten A/S

Der er meget få mennesker, der tænker på sne 365 dage om året. Men det er hverdagen for Gade, der er ejer og administrerende direktør i Snevagten A/S. En virksomhed, der har specialiseret sig i snerydning og saltning til erhverv.

Og ambitionerne fejler skam heller ikke noget. Virksomheden har kun ét overordnet mål; at blive den absolut bedste snerydningsvirksomhed nogensinde.