Vil du vinde eller forsvinde?

De rigtige ord i den rigtige sammenhæng baner vejen for sejr, fordi de flytter mennesker, flytter holdninger, flytter produkter, flytter ydelser.

Vindere vælger de rigtige ord.
Mit arbejde er dine ord.

Dine ord kan gøre underværker
Men kun, hvis du er klar over, hvad ordene skal gøre. Hvis du siger alt, siger du ingenting. Vælg dine ord med omtanke.
Start med at forstå
Jagt sandheden. Om dig selv, din virksomhed, dine kunder, dit marked, dine produkter, dine ydelser. Indsigt er som guld, og det er altid starten på at finde de rigtige ord.
Fortsæt med ord
For du kan lykkes, skal du gøre det tunge let. Ingen gider at læse fagudtryk, kun dine kolleger i branchen. Men det er ikke dem, du skal imponere. ej heller være interssant overfor. Gør det enkelt. Enkeltheden kan være interessant i sig selv.
Klarhed eller støj
Støj skaber problemer. Klarhed giver klar fordel. I en verden fyldt med afbrydelser overspringshandlinger skal du være klar i spyttet. Dine ord skal sidde lige i skabet – okay, ikke flere floskler nu.
Den gode historie vinder altid
Du skal forstå, forenkle, fortælle og fortsætte. Du skal være til stede, du skal udkomme. Det skal være originalt. Efteraberi er den hurtigste vej til afgrunden. Din historie og din måde at fortælle den på kan være dét, som gør du bliver valgt til.