Tak for din tilmeldingHej 😎😎

Mange tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev - du bliver ikke skuffet, det lover jeg.

Formatet er enkelt. Jeg sender en gang i mellem en e-mail afsted. Frekvensen varierer, jeg skal jo have noget på hjerte.

Jeg ønsker at skabe mere opmærksomhed omkring strategisk storytelling, og hvordan storytelling kan bruges i branding og markedsføring. Men nyhedsbrevet handler ikke kun om storytelling. Det kommer (selvfølgelig) også til at handle om kommunikation, tekst, content marketing osv. osv.

Det bliver fedt.

Igen, jeg takker for din tilmelding.

Vi skrives ved.


Behandling af samtykke ved tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig på den oplyste e-mail med nyhedsbreve, priser, tilbud og anden markedsføring. Dine oplysninger behandles fortroligt. Jeg opbevarer kun dine oplysninger, så længe det er relevant.

Hvis du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig, bliver dine oplysninger slettet.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du enten gøre via et “fjern tilmelding/unsubscribe”-link i bunden af alle mine e-mails eller ved at kontakte mig direkte på kristian@frostkommunikation.dk.


Hvem står bag?

Mit navn er Kristian Frost.

Jeg er freelance kommunikationsrådgiver og tekstforfatter på en mission; at hjælpe virksomheder med bruge storytelling i branding og markedsføring - og derigennem skabe stærke, autentiske brands, der bryder lydmuren, bliver set og opnår vækst.

Men det skal ikke handle om mig, selvom jeg har meget på hjerte. Det skal handle om dig. Og så alligevel, ganske kort; nogle kalder mig konceptuel tekstforfatter. Andre kalder mig strategisk kommunikationsrådgiver.

Hvis du spørger mig, så er jeg en mellemting, der rådgiver, underviser og eksekverer. Min tilgang til strategisk kommunikation er dybt forankret i traditionel storytelling — og kombineret med en teoretisk ballast, hjælper jeg virksomheder med storytelling i praksis.

Sagt på en anden måde; jeg gør det nemmere for kunderne at vælge jer.

Du kan altid besøge mig og min blog på https://frostkommunikation.dk.

Vi skrives ved.

Kristian Frost - Frost Kommunikation