Kommunikation
à la carte

Som kommunikationsrådgiver og tekstforfatter skaber jeg overblik og lægger planer. Jeg graver dybt, hvilket resulterer i kommunikative leverancer, der får konkurrenterne til at slå øjnene op og kigge misundeligt jeres vej.

Alt imens det digitale landskab ændrer sig skal virksomheder i stigende grad forholde sig til deres digitale tilstedeværelse, og hvordan de udnytter mulighederne ved digital kommunikation.

Det gælder ikke kun sociale medier. Det er hele paletten; den store, digitale palette, der spænder fra jeres hjemmeside til Facebook, LinkedIn og Instagram.

Det er forvirrende. Der er mange platforme, discipliner, tilgange og metoder. Men forglem ej; det handler om mennesker, altid. Det er netop hér, jeg kommer ind i billedet.

Med udgangspunkt i storytelling hjælper jeg virksomheder med at skabe et stærkt, bæredygtigt fundament, hvor historier er omdrejningspunktet for virksomhedens brand, markedsføring, kampagner og ledelse - kort sagt; historier, der styrker bundlinjen.

Mine ydelser

Strategi + branding

Værdiskabende kommunikation er altid resultatet af en ambitiøs strategi. En minutiøs plan for at nå et mål, sjældent kortsigtet, ofte langsigtet. Jeg hjælper virksomheder med at skabe et stærkt, solidt fundament med storytelling som omdrejningspunkt. En strategi, der ender ud i en Story Book med konkret indsigt, målgruppeanalyse og Tone of Voice-guidelines mv.Tekst

Tekst … Go’e, gamle tekst. Den er der stadig, og den forsvinder ikke. Tekst er ét af de vigtigste redskaber i moderne kommunikation og markedsføring. Jeg skriver tekster, der rammer målgruppen, skaber interaktion og engagement. Tekster, der sikrer, at jeres budskaber går direkte ind uden indpakningspapir og poesi.Rådgivning

Virksomheder har uanede muligheder for at blive set, hørt og forstået, men det digitale landskab gør det svært. Det har aldrig været nemmere at fortælle sin historie, men på samme tid sværere at blive hørt, set og følt. Jeg rådgiver virksomheder i strategisk kommunikation, brugen af sociale medier og digital storytelling.Abonnement

I får fuldstændig styr på jeres strategi, hvordan I styrker relationen til nuværende og nye kunder samt en klokkeklar køreplan for jeres brand. Sådan! Mit kommunikationsabonnement er til jer, der mangler en strategisk rådgiver og tekstforfatter, der får tingene til at ske - også på månedligt basis.